Vraag een offerte aan

Bel ons voor meer info!

06 – 20 00 96 33

Vraag een offerte aan

Bel ons voor meer info!

06 – 20 00 96 33

Over ons

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw specialist in Ambachtstechnieken

Over Deltapleister & ons concept

Deltapleister is een gerenommeerd stukadoorsbedrijf dat zit gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Onze stukadoor is al ruim 35 jaar werkzaam in het vak. Onze stukadoor, dhr. Schuijt, heeft in Belgie de opleiding kunst, restauraties en ambacht gevolgd. Mede dankzij de ruime kennis ervaring kan onze stukadoor u voorzien van het juiste advies.

Vandaag de dag hebben veel woningen een gesloten bouwbesluit wat bestaat uit wind- en waterdicht bouwen. Woning worden vaak gebouwd met harde, chemische en giftige materialen. Dit is niet alleen slecht voor het klimaat maar ook voor uw eigen gezondheid. Een slechte ventilatie en isolatie zorgen er ook nog eens voor dat er een tekort aan schone en zuivere lucht in uw huis komt.

Door de ontwikkelingen in ons huidige klimaat en de corona crisis van vandaag de dag, ziet onze stukadoor, André Schuijt, dat we anders moeten gaan bouwen en afwerken. In zijn concept maakt hij namelijk gebruik van natuurzuivere materialen, die verwerkt worden op traditionele en ambachtelijke wijze.

De natuurzuivere materialen zijn circulair, anti-astmastisch (dus bevordelijk voor de luchtwegen), dragen bij aan een gezond binnenklimaat en zijn geheel CO2 neutraal. Dit betekent dat we in de toekomst zonder enige CO2 vergunning projecten kunnen realiseren. Onze materialen bieden daarnaast ook de uitkomst voor mensen met een laag budget.

Wij van Deltapleister willen hierbij op een verantwoordelijke manier bijdragen aan de huidige situatie waar de bouw in verkeert. Net zoals Nederland groot werd door de deltawerken, zien wij ons concept als een nieuw deltaplan, vandaar ook onze naam.

Onze stukadoor is goed opgeleid en is tevens specialist in ambachtstechnieken. Waar nodig werken wij ook samen met kunstenaars, architecten of andere specialisten o.a. van bv Techma bouwspecialiteiten BV, IsoHemp en Oskam V/F. Wij werken nauw samen met deze specialisten om het beste eindresultaat te kunnen realiseren!

Deltapleister | Sierstuc, leemstuc & meer!

Bel direct naar:

06 – 20 00 96 33